Загадката на Sofia24.bg е свързана с една певица-текстописец, танцьорка и актриса

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с една певица-текстописец, танцьорка и актриса
Коментари Харесай

Сама отглежда зеленчуците си, въпреки че е истинска звезда с над 135 музикални награди

Загадката на Sofia24.bg е обвързвана с една певица-текстописец, танцьорка и актриса от Пенсилвания. Тя е една от най-успешните и авторитетни дами на сцената, която превзема Билборд класациите от 2000 година насам. Пинк постоянно включва акробатика и гимнастика в своите концерти и представления. Познахте ли я? Става въпрос за Пинк. Официалната версия е, че тя получава театралния си псевдоним от известния воин Mr. Pink от кино лентата на Куентин Тарантино " Глутница Кучета “. Според нея и нейните другари, те имат сходни характери, защото и двамата били крайни персони.

Истинското и име е Алиша Бет Мур. Тя е родена на 8 септември 1979 година в американския град Дойлстаун. Майка й Джудит Мур е здравна сестра от еврейски генезис, а татко й Джеймс Мур-младши е боен деец от Виетнам. Има с две години по-голям брат, който се споделя Джейсън. Тя е една от най-търсените и най-продаваните певици в света. Почти всеки неин албум става платинен.

С шест студийни албума, една компилация, шест концертни турнета и многочислени челни позиции в международните музикални ранглисти, както и над 34 милиона продадени албума, през 2009 г. Пинк оглавява класацията на Билборд за поп-изпълнител на десетилетието (2000 - 2010). През 2011 година е на шесто място измежду най-богатите дами в музиката, с облага от 22 милиона $. През 2013 година тя попада в класацията на списанието " Форбс " за най-скъпо платените музиканти, с печалба от 32 милиона $.

Родителите й се развеждат, а тя остава при майка си. Пинк има тежък тийнейджърски интервал. Започва да пуши още на 9 години, а на 12 опитва с разнообразни типове дрога. На 13-годишна възраст тя се причислява като вокалистка към тийнейджърската пънк-рок тайфа " Middleground “. Групата обаче бързо се разпада. Когато е 14-годишна тя към този момент се бори с алкохолната взаимозависимост, като приключва образованието си в локалната гимназия. Тренира спортна гимнастика  в продължение на осем години.

Поради непрестанните й спорове с майка й, Алиша е изгонена от вкъщи си и на 15-годишна възраст се мести при татко си и новото му семейство във Филаделфия.Една вечер се качва на сцената в един от локалните клубове и притегля вниманието на посетителите с кавър на Мери Джей Блайдж. От този миг нататък тя бързо набира известност на локалната клубна сцена, изоставя тежкия тийнейджърски интервал зад тила си и се отдава напълно на певческите си изяви.

Choice е втората група, на която е член. Това се случва, когато тя е на 16 години. 

Can`t Take Me Home е името на първия й независим албум. Самостоятелните й издадени албуми са девет на брой. Осем са международните й турнета. Спечелила е 135 различни музикални награди. Три пъти печели " Грами ". Майкъл Джексън е обичаният ѝ реализатор. Обича градинарството. Известно е, че сама отглежда зеленчуците в градината си. 

Омъжена е за Кари Харт от 2006 година, като двамата имат две деца. Семейството обича мотокроса, защо Харт е някогашен играч. През 2000 година той става първият мотокрос играч извършил " backflip “. През 2004 година, пристрастеността на Кари към татуировките се трансформира в бизнес. Заедно със съдружника си Джон Хънтингтън те отварят веригата тату-салони " Харт и Хънтингтън “. Пинк пък има над 20 татуировки по тялото си.

Припомняме ви, че преди половин година, Григор Димитров участва в благотворителното събитие в Палм Спрингс. Нашето момче игра тенис с певицата Пинк. Двамата се изправиха против Виктория Азаренка и артиста Робин Тик, които завоюваха мача. Шоуто събираше средства за фондацията Playing for Change, която оказва помощ за музикално обучение на деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР